5 „army“ tipov pre časy Koronavírusu

Koronavírus ovplyvnil každého jedného z nás – strata zamestnania, zmeny hygienických návykov, nosenie ochranných pomôcok alebo dodržiavanie karantény. Niečo z tohto zoznamu sa dotklo každého jedného Slováka. Máte doma rôzne army doplnky? Patríte medzi airsofťákov, zálesákov, poľovníkov či prepperov? Vaše vybavenia vám môže poslúžiť aj teraz!  

Shemag alebo multifunkčná šatka 

Súčasné nariadenia vlády prikazujú všetkým občanom pohybujúcim sa na verejných priestranstvách nosiť nejakú ochranu horných dýchacích ciest – rúško, respirátor, šál alebo šatku. Ak máte doma shemag (arafatku) alebo multifunkčnú taktickú tunelovú šatku, môžete ich tiež použiť ako núdzovú ochranu tváre.  

Čas strávený v lese ako liek 

V meste stretnete len ďalších ľudí s rúškom a nepokojnú napätú atmosféru. Ak sa chcete odreagovať, vydajte sa do lesa. Zabudnite na vaše obľúbené miesta, pravdepodobne budú plné ľudí. Ak sa chcete skutočne vyhnúť davom a zhlboka sa nadýchnuť čerstvého vzduchu, budete si musieť nájsť nové miesta. 

Šanca na sebarozvoj 

Karanténa a obmedzenie pohybu má aj svoje výhody. Konečne sa môžete pustiť do čítania príručiek prežitia, môžete viac cvičiť, naučiť sa nový skill alebo sa viac venovať svojim koníčkom. Všetko, čo ste doteraz zanedbávali, môžete konečne dobehnúť v bezpečí vášho domova.  

Posilnite svoju imunitu 

Koronavírus nás zasiahol počas jari, kedy sa v prírode začína objavovať obrovské množstvo čerstvých byliniek. Doprajte si bylinnú čajovú kúru, ktorá posilní vašu obranyschopnosť a pomôže vám bojovať s baktériami aj vírusmi, ktoré vás ohrozujú. 

Čas na novú výbavu? 

Pri sebarozvoji nezabudnite aj na upratovanie – napríklad sa môžete pustiť do revízie vašej army výbavy, oblečenia, doplnkov alebo vybavenia, ktoré so sebou nosíte do prírody. Potrebovali by ste novú obuv? Alebo sa vám zlomila poľná lopatka? Chcete nosiť počas krízy s vírusom plynovú masku? Všetko dôležité nájdete na armyobchod.sk