5 tipov na vianočné darčeky z Armyobchodu

Vianoce sa blížia a na nákup darčekov máte už len pár dní. Ak ste to odkladali na poslednú chvíľu a nechcete teraz stráviť hodiny času behaním po preplnených obchodoch v nákupných centrách, stavte sa v našej predajni pri Novom Meste nad Váhom alebo si rýchlo objednajte tovar cez e-shop, aby vám do Vianoc stihol prísť. Máme pre vás niekoľko tipov na vianočné darčeky pre milovníkov military.

Opasok pre Sparťana

Poriadny pánsky opasok je nevyhnutnou pomôckou, ktorá vám pomôže udržať nohavice hore a navyše sa naň dá zavesiť ďalšie vybavenie, ako sumky, strelná zbraň, nôž a rôzne iné puzdrá a kapsičky. Kvalitný opasok so sparťanskou prackou máme navyše v ponuke aj v takomto darčekovom balení. 

Kvalitná zimná bunda

Ak hľadáte kvalitu za rozumnú cenu, prezrite si celú našu ponuku outdoorových búnd. Nájdete medzi nimi klasické bombery, letné softshellové bundy, ale aj prémiové kúsky pre tých najnáročnejších turistov či poľovníkov, ktorí trávia v náročných podmienkach aj niekoľko hodín denne a potrebujú byť stále chránení pred vodou a chladom.

Spoľahlivý nôž

Potrebuje váš blízky kvalitný nôž? Či už mu vyberiete zatvárací alebo s pevnou čepeľou, s drevenou alebo so syntetickou rúčkou, v koženom alebo nylonovom puzdre, určite bude spokojný. Pre pohodlné nosenie s akýmkoľvek oblečením odporúčame vybrať model so sponou.

Zimný spacák

V ponuke máme napríklad Pilot do 0 stupňov, Múmiu do mínus 10, ale aj originál ruský vojenský spacák až do mínus 18 stupňov. Ak plánujete zimný čunder alebo naozaj potrebujete prespávať niekde, kde sa teploty dostávajú pod úroveň mrazu, tieto spacáky vám skvele poslúžia.

Prémiová obuv

V našej ponuke topánok nájdete značky ako Lowa, Prabos či Bennon, ale aj rôzne armádne originály, ktoré spoľahlivo slúžia vojakom niektorých svetových armád. Vyberte si dámske, pánske, ale aj detské topánky stvorené pre vysokú záťaž, ktoré poslúžia v zlom počasí, na turistike, ale aj ako pracovná obuv.