Novinky v našej ponuke do tuhej zimy

Opäť sa v našej ponuke objavilo množstvo nových produktov, ktoré vám tentoraz pomôžu prečkať zimné mesiace v rovnakom komforte, na aký ste zvyknutí počas celého roka. Bez zbytočného naťahovania sa poďme rovno pozrieť na veci, vďaka ktorým si užijete čas strávený vonku bez ohľadu na počasie. 

Zimná obuv

Do ponuky sa nám dostali dámske, pánske aj detské topánky BW Combat v zeleno-čiernej kombinácii, ale aj v pieskovej farbe. Je to orginál vojenská obuv vysokej kvality, ktorá vás nenechá v štychu ani počas zimy. Spoliehajú sa na ňu aj vojaci jednej z najmodernejších armád sveta. 

Termotričká

Či už si vyberiete termo tričko Modal alebo termoaktívne tričko Ranger, môžete sa pokojne vydať na akýkoľvek náročný trip do hôr a verte, že budete mať na sebe ten najlepší možný základ. V ponuke máme aj cenovo dostupnejšie termo tričko PCE M07, ktoré vás však príjemne prekvapí svojou kvalitou.

Termospodky

Z modelového radu PCE mamé v ponuke aj termo spodky. Ak hľadáte naozaj špičkovú zostavu, môžete si objednať súpravu termoaktívnych spodkov a termoaktívneho trička s dlhým rukávom Ranger za 72 €.

Zimná čiapka

Jeden z najlepších materiálov, aké si môžete na seba obliecť (a je jedno či ide o tričko, trenky, ponožky alebo čokoľvek iné, je takzvaná Merino vlna. V našej ponuke máme napríklad aj čiapku z tejto vlny, ktorá dokonale izoluje a udrží vašu hlavu v teple aj počas tuhých mrazov a survival výcviku v lese.  

Veľký batoh

V zime si človek na čunder nesie oveľa viac vybavenia, jedla, vody, teplého oblečenia ,zimný spacák, stan… Kam to všetko naložiť? Ak to chcete nosiť na chrbte, potrebujete priestranný a pevný batoh, napríklad tento 55-litrový Commando aj s pevným bedrovým popruhom.