Ako si vybrať oblečenie do prírody?

Pri výbere oblečenia do prírody sa pozeráme na mnohé faktory. Pre niekoho je dôležitá cena, pre iného nepremokavosť, pre ďalšieho nehorľavosť a niekto pozerá na dizajn a maskovací vzor maskáčov. Všetci sa však zhodneme, že na prvom mieste je funkčnosť. Ako si teda vybrať oblečenie do prírody?

Moderné materiály

Každý z vás už určite videl na oblečení nápis rip-stop. Táto technológia pozostáva z toho, že látka je celá po prešívaná silnou niťou, ktorá bráni jej prípadnému pretrhnutiu. tieto moderné materiály sú bez debaty perfektné, no množstvo z nich sa nie veľmi dobre znáša s ohňom. Napriek tomu rip-stop oblečenie a vybavenie odporúčame pre všetky outdoor aktivity.

Staré maskáče

Staré vojenské uniformy sú jednou z najdostupnejších foriem oblečenia do prŕirody. Veľa znesú a stoja zlomok ceny nových komerčne vyrábaných produktov. Okrem toho sú svojou kvalitou a spracovaním na oveľa vyššej úrovni. V našej ponuke nájdete veľké množstvo armádnych originálov – uniforiem z celého sveta.

Civilné oblečenie

Kto povedal, že do lesa nesmiete ísť v teplákoch a košeli? Ak sa tak cítite komfortne, dostatočne teplo a navyše sa v tom dokážete perfektne hýbať, lepšie oblečenie pre vás pravdepodobne neexistuje. Nedajte na rady tactiCOOL zálesákov a do lesa choďte vo všetkom, v čom sa cítite dobre.

Cíťte sa komfortne

Sami najlepšie viete, v ktorých nohaviciach sa vám paria stehná, ktoré topánky vás otlačia a v ktorom tričku ste do pol hodiny prepotení. Pri oblečení je najdôležitejší komfort, až potom dizajn a taktické prvky. Samozrejme, aj keď si potrpíte napríklad na maskovacie vzory, vždy sa dá nájsť kompromis.

Vyberte si z našej ponuky

V našej ponuke nájdete civilne pôsobiace oblečenie, moderné outdoorové oblečenie, ale aj armádne originály, ktoré sú často veľmi raritné. Vyberte si originálne a kvalitné outdoorové oblečenie v našom e-shope.Navštívte www.armyobchod.sk