Jeseň je tu: Čas na novú výbavu do lesa?

Prvé dni jesene sú tu. Ste na ne adekvátne pripravení? V dnešnom článku by sme vám radi predstavili našu širokú ponuku kvalitného outdoorového oblečenia, z ktorého si vyberie naozaj každý. Čo všetko nájdete v našom kamennom obchode, a samozrejme aj v samotnom e-shope? Poďme na to.

Nepremokavé bundy

V našej ponuke nájdete desiatky skvelých outdoorových búnd, ktoré sú vhodné na jeseň aj na zimu, do dažďa aj do snehu. Anoraky, originál armádne bundy, ale aj civilne vyzerajúce bundy, ktoré vás nesklamú ani v tom najhoršom počasí. Prezrite si našu ponuku na www.armyobchod.sk 

Teplé čiapky a rukavice

Cez končatiny nám uniká najviac tepla z tela. Určite máte kvalitné topánky, no čo vaša hlava a ruky? Máte rukavice, v ktorých dokážete celý deň pracovať v lese? A čo nepremokavá šiltovka alebo čiapka, ktorá udrží vašu hlavu v suchu? U nás nájdete aj štýlové klobúky.

Spoľahlivá obuv

Dovoľujeme si povedať, že u nás nájdete naozaj širokú ponuku outdoorovej obuvi tých najlepších značiek. V ponuke nájdete aj originálne topánky francúzskej légie, rôznych svetových armád a iné originálne vojenské produkty, ktoré ešte viac predčia kvalitu civilných výrobkov.

Nohavice na vašu výbavu

Nedávno sme naskladnili niekoľko modelov moderných Urban tactical pants v rôznych farbách. Nohavice, ktoré vyzerajú skvele v meste aj v lese, no skrývajú desiatky taktických vreciek? Samozrejmosťou je aj úprava proti roztrhnutiu či priestor na kolenné chrániče pre hráčov airsoftu a strelcov. 

Batoh, do ktorého sa zmestí všetko

V ponuke nájdete klasické MOLLE batohy, civilne vyzerajúce ruksaky, ale aj zopár unikátnych kúskov, ktoré k nám prišli z rôznych svetových armád. Ak sa vám nejaký páči, rozhodne neváhajte. Často sa nám podarí získať len 1 či 2 kusy.