Jeseň sa blíži, máte už výbavu do lesa?

Či sa nám to páči alebo nie, leto sa pomaly, ale isto, blíži k svojmu koncu. Dokazujú nám to neustále zmeny počasia, znižujúce sa teploty a častý výskyt dažďa. Práve teraz je ten správny čas prehodnotiť stav vašej jesennej a v podstate aj zimnej výbavy. Prejdite si spolu s nami zoznam tých najdôležitejších vecí.

Nepremokavé armádne pončo

V našej ponuke nájdete napríklad aj takéto obrovské nepremokavé pončo AGO – armádny originál angolskej armády. Pončo je vybavené úpravou ripstop, ktorá ľahko zabráni roztrhnutiu. Oká, ktoré má toto pončo v rohoch, ho predurčujú aj na stavbu strechy pre malé núdzové prístrešky. 

Impregnačný sprej

Aby vaše nepremokavé oblečenie a topánky zostali naozaj nepremokavé, je nevyhnutné dopriať im čas od času poriadnu dávku impregnácie. Vždy si vyberajte taký sprej, ktorý je určený na konkrétny materiál. 

Obuv do najhoršieho terénu

V našom e-shope, ale aj v našej kamennej predajni, nájdete naozaj široký sortiment obuvi. Máme profesionálne turistické a armádne topánky, ale aj vojenské originály z rôznych výstrojí profesionálnych armád celého sveta.

Spacák aj na zimu

Vybrali sme pre vás tento ruský vojenský spacák, ktorý je určený až do -18 stupňov! Prežijete v ňom teda aj skutočnú a nefalšovanú ruskú zimu. Vybrať si môžete aj z iných letných a trojsezónnych spacákov v našej ponuke.

Poľné lopatky

Dáte prednosť jednoduchej ruskej poľnej lopatke, alebo vás viac zaujme skladacia rakúska verzia?Poľná lopatka je nevyhnutnou výbavou každého poľovníckeho alebo rybárskeho auta, ktoré môže kedykoľvek zapadnúť, a to v tej najnevhodnejšej chvíli.