Maskáče: Ako vybrať tie správne?

Vyberáte si nové maskáče a neviete sa rozhodnúť, ktoré sú tie pravé? Pozrime sa spoločne na to, ako si vybrať ideálny model, na čo ich budete používať a čo od nich vlastne čakáte. Veríme, že vám tento návod pomôže ušetriť čas a vyfiltrovať produkty na tie, ktoré vám budú vyhovovať.

Strih

Či už sa bavíme o maskáčovej bunde, nohaviciach alebo pokojne aj kraťasoch, musí vám vyhovovať najmä ich strih. Niektoré kúsky sú vhodné aj na ťažké zaobchádzanie (plazenie sa, kľačanie), iné slúžia skôr ako neformálne oblečenie do lesa či na ryby. Ak hráte airsoft a skáčete do kríkov, určite venujte výberu maskáčov viac času.

Materiál

Zimné alebo letné? Priedušné alebo nie? Aj od materiálu sa odvíja veľké množstvo vlastností, ktoré vám maskáče (ne)poskytnú. V niektorých vydržíte aj niekoľko hodín v zime počas mrazov, no v lete by ste sa v nich do 5 minút uvarili. Ak sa neviete rozhodnúť, hľadajte kompromis.

Vzor

Púštny, ihličnatý, urban, alebo klasický jungle? Jediný vzor, ktorý neodporúčame nosiť (je zakázaný zákonom) je súčasný vzor DIGITAL, ktorý používa armáda Slovenskej republiky. Ostatné je už len na vás a na prostredí, v ktorom sa pohybujete. Keďže sa však pravdepodobne nepotrebujete skrývať, výber vzoru je čisto na vašich preferenciách.

Zvážili ste armádne originály?

Ak hľadáte skutočnú kvalitu, vyberte si kúsok z armádnych originálov, ktoré nájdete v našej ponuke. Tieto produkty kvalitou výrazne prevyšujú tie, ktoré sú vyrábané pre civilné použitie a aj ak natrafíte na kúsok, ktorý nosil nejaký vojak, bude v špičkovom stave.

Vyberte si z našej ponuky

V ponuke nášho e-shopu nájdete všetky obľúbené typy maskáčov, ale aj spomínané armádne originály. Vyberte si z pohodlne z vášho domova, alebo navštívte náš kamenný obchod v Trenčianskych Bohuslaviciach. Tešíme sa na vašu návštevu!