Nepremokavá bunda, pláštenka, pončo, alebo klobúk?

Ak vieme, že nás na výlete v prírode zastihne nepriaznivé počasie, je dobré sa naň pripraviť. Medzi povinnú výbavu patrí nejaký doplnok, ktorý nás ochráni pred premoćením celého oblečenia, vybavenia, a tým pádom znehodnotenia a pokazenia celého výletu. Aké alternatívy máte pri ceste do prírody?

Nepremokavá bunda

Dobrá nepremokavá bunda je základ každého outdoorového outfitu. V našej ponuke máme kvalitné značkové bundy, ale aj armádne originály, ktoré používajú profesionálni vojaci po celom svete. Samozrejmosťou sú aj čierne bundy pre zamestnancov bezpečnostných služieb.

Pláštenka

Ďalším a veľmi lacným spôsobom je pláštenka. Igelitovú pláštenku kúpite doslova za pár centov. Takýto produkt je však často len na jedno použitie a už pri prvom obliekaní sa vám potrhá. Takýto spôsob ochrany nie je ani ekologický a rozhodne ho neodporúčame nikomu.

Pončo

Pončo si obľúbilo obrovské množstvo vecí. Nielen, že vás ochráni pred dažďom. Dá sa použiť aj ako pevná podložka alebo prístrešok. V batohu nezaberie skoro žiadne miesto a pritom je to mimoriadne odolný a obľúbený kúsok vybavenia.

Klobúk

Široký cowboyský, ideálne kožený alebo plastový klobúk dokáže pri miernom mrholení zakryť veľkú časť vášho tela a teda vás aj ochrániť pred úplným premoknutím. Rovnako pôsobia aj mnohé armádne klobúky, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

U nás zoženiete všetko

V našom e-shope nájdete všetky vyššie menované produkty. Vyberte is napríklad originál armádne pončo s úpravou rip-stop, ktoré vám vydrží slúžiť celé roky. Samozrejmosťou sú aj rôzne anoraky, pokrývky hlavy, ale aj nepremokavá obuv do ťažkého terénu. Tešíme sa na vašu návštevu alebo nákup cez e-shop.