Top 4+1 darčekov pre army a outdoor nadšencov

Vianoce sa blížia a spolu s nimi aj výber darčekov pre našich blízkych. Ak máte problém s nakupovaním darčekov pre niektorého člena vašej rodiny, máme pre vás niekoľko tipov. Ak je jeho alebo jej záľuba chodenie po horách, hranie airsoftu, zálesáctvo alebo celkovo záujem o military aktivity, určite ocení niektorý z týchto produktov.

Kvalitný nôž

Každý jeden military nadšenec vám povie, že nožov nie je nikdy dosť. V každom batohu, aute, nohaviciach aj bunde by ste vždy mali mať pri sebe nôž. U nás nájdete výber naozaj kvalitných a overených nožov známych značiek → Real Steel, Victorinox a iné, ktoré verne slúžia mnohým ľudom po celom svete.

Pončo do každého počasia

Pončo je výborným pomocníkom nielen na zakrytie celého vášho tela a batohu počas dažďa, ale aj na stavbu núdzového prístrešku. Práve preto si pončo vyberá čoraz viac ľudí. Ak má navyše úpravu rip-stop, pravdepodobne sa vám ho naozaj nikdy nepodarí zničiť.

Spoľahlivá vojenská čutora

Čutora alebo poľná fľaša môže byť z antikory, hliníku, ale aj moderného plastu bez BPA, ktorá je navyše priehľadná a často má aj rôznu antibakteriálnu úpravu. Ak takúto čutoru niekomu kúpite, určite mu spravíte radosť. Voda je základ života a mať pri sebe poľnú fľašu je vždy dôležité.

Ponožky

Medzi jedny z najtradičnejších a zároveň najneoriginálnejších darćekov na Vianoce patria aj ponožky. Prečo kupovať rôzne štýlové a dizajnové ponožky často podpriemernej kvality? Vyberte vášmu blízkemu kvalitné vojenské ponožky, ktoré zahrejú nohu aj počas pravej ruskej zimy.

Čo rozhodne nekupovať

Nikdy sa nepúšťajte do kupovania obuvi pre inú osobu. Ak chcete predsa len človeku urobiť radosť, darujte mu napríklad darčekovú poukážku do vami vybraného armyshopu, kde si môže po Vianociach spraviť radosť a vybrať si topánky alebo oblečenia podľa vlastného uváženia. Radi vás uvidíme aj v našom obchode alebo e-shope.