Preskúmajte našu ponuku pre nepriaznivé počasie

Jeseň je v plnom operačnom nasadení a ani sa nenazdáme a najväčšou silou na nás zaútočí aj zima. Ste už pripravení na zlé počasie, V našej ponuke nájdete desiatky skvelých produktov, ktoré vám pomôžu zvládnuť zimu s úsmevom na tvári. Do dnešného článku sme sa rozhodli vybrať niekoľko z nich.

Impregnačné spreje

Impregnácia na syntetiku, ošetrujúce spreje na kožu, krémy na topánky. Všetky tieto prípravky vám pomôžu udržať nepremokavosť vášho oblečenia a obuvi a zároveň predĺžia ich životnosť. V našej ponuke nájdete rôzne typy sprejov a krémov pre vaše vybavenie.

Teplá termobielizeň

Teplé ponožky, ale aj hrejivé termovložky či kvalitné termotričko sú tou najdôležitejšou vrstvou, ktorá v konečnom dôsledku rozhoduje o tom, či vám bude zima a ako dobre vaše telo dokáže odvádzať pot. Ponúkame niekoľko skvelých produktov patriacich do kategórie spodnej bielizne, ktoré si okamžite zamilujete vďaka ich vlastnostiam.

Bunda do najhoršieho počasia

Nepremokavá bunda, ktorú neprefúkne ani ten najsilnejší vietor a udrží vás v teple je alfou a omegou každého úspešného výletu, ktorý skončí s úsmevom na tvári a nie s omrzlinami. U nás nájdete dámske aj pánske outdoorové army bundy, ale aj armádne originály, na ktoré sa spoliehajú aj profesionálni vojaci.

Obuv, na ktorú sa môžete spoľahnúť

V našej ponuke nájdete najmä topánky značky Lowa, Prabos a Bennon. Všetky nami ponúkané modely patria medzi špičky outdoorovej obuvi, na ktorú sa môžete spoľahnúť v akomkoľvek extrémnom počasí, v ktorej sa vám budú pohodlne absolvovať desiatky kilometrov a ktoré vás rozhodne neotlačia.

Udržte hlavu v teple a ďalšie doplnky

Dobrá čiapka, kresadlo na založenie ohňa, pončo aj pre ten najsilnejší dážď. Toto a mnohé ďalšie užitočné veci nájdete v našej kategórii doplnkov do prírody. Objednávajte online alebo navśtívte našu predajňu osobne, kde vám radi poradíme s výberom oblečenia, obuvi aj vybavenia.