Nezmeškajte novinky a zľavy v našej predajni

V našej predajni (a samozrejme, aj v e-shope), sme si pre vás pripravili špeciálnu ponuku zľavnených produktov, rôznych posledných kúskov z nášho skladu, ale aj noviniek, ktoré sme naskladnili pred novou outdoorovou sezónou. Príďte si uchmatnúť nový kúsok oblečenia alebo vybavenia za výhodnú cenu.

Posledné kusy

V predajni sme pre vás pripravili posledné kusy oblečenia niektorých kúskov, ktoré sme objavil iv našom sklade. Zväčša ide o väčšie veľkosti, ktoré sú niekedy ťažko zohnateľné. Keďže ide o posledné kusy, zľavnili sme ich pre vás. Hľadáte napríklad maskáčové nohavice pre poriadneho chlapa?

Tovar aj pre vaše ratolesti

Obdobie letných táborov a školských výletov je v plnom prúde a aj vaše deti potrebujú poriadne vybavenie. Nohavice, kraťase, ale aj gumáky, taktické či rybárske vesty, ale aj praktická gumáky nájdete v našom obchode, kde si to môžete vyskúšať. Ak veľkosť vašich detí poznáte, pokojne si tovar objednajte aj online.

Zľavnené produkty

Niektoré ikonické produkty, ako je napríklad ihličková blúza a kongo sme pre vás tiež zlacnili. Nezabudnite, že výber veľkostí a aj ich počet je obmedzený. Ak vás doteraz nič nepresvedčilo vybrať si chýbajúci kúso kdo vašej výbavy, možno máte poslednú možnosť.

Letná výbava

Tričká, kraťase, šiltovky aj klobúky. Jednoducho výbava, ktorá vám počas pohybu v prírode v horúcich letných mesiacoch nesmie chýbať. Produkty máme dostupné v rôznych prírodných farbách, obľúbených maskovacích vzoroch a v celej palete rôznych veľkostí, vďaka čomu si vyberie naozaj každý.

Batohy a celty na poriadny čunder

Originálne armádne batohy (z francúzskej légie, z britskej armády, ale aj staré československé poľné vz.60) rovnako nájdete na policiach našich regálov. Naskladnili sme aj celty (klasické bavlnené aj z moderných materiálov) pre stavbu prístrešku v divočine.Navštívte náš e-shop alebo predajňu a prezrite si celú našu ponuku.