Novinky v našej ponuke – október 2022

Aj tento mesiac sme do našej ponuky zaradili niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré by rozhodne nemali chýbať vo vašej výbave. V predchádzajúcom článku sme sa venovali téme vianočných darčekov pre milovníka prírody a veríme, že aj mnohé z nasledujúcich produktov by potešili každého chlapa. 

Opasky

V našej ponuke sa objavili nové textilné aj kožené opasky. Pracky zdobia slovenské znaky, ale aj motív spartanskej prilby či poľovnícky motív. V ponuke sú rôzne farby a dĺžky a skladom máme aj model v darčekovej krabičke. Opasok má popruh z luxusnej hnedej kože a ide o ideálnu voľbu na darček pre muža. 

Odznaky

Slovenských patriotov určite potešia aj ďalšie novinky v našej ponuke. Slovenský odznak v striebornej aj zlatej farbe môže zdobiť vašu blúzu, batoh, popruh, opasok, jednoducho akýkoľvek kúsok vašej výbavy. Pozorní zákazníci si všimnú aj odznak ČSSR pre pamätníkov.

Zimná obuv

Pánska (ale pokojne aj dámska) zimná obuv Rysy s motívom jesenného lesa je obľúbená nielen u poľovníkov, ale aj u všetkých gazdov či iných pracovníkov, ktorí trávia veľkú časť dňa vonku v akomkoľvek nepriaznivom počasí počas celej zimy. Obuv vyrába slovenská firma Roháčan.

Praktické nože

Dáte prednosť jednoručnému zatváraciemu nožu Snake so sponou, ktorý môžete nosiť diskrétne, alebo radšej veľkému nezničiteľnému bojovému pracantovi s pevnou čepeľou a zabudovaným otváračom na pivo? Za výbornú cenu si môžete dovoliť obidva.

Softshell bundy

Do ponuky sme zaradili aj špičkové softshellové bundy Scorpion v zelenej a khaki farbe s jednoduchým strihom a civilným dizajnom, ktorý si môžete pohodlne obliecť aj do mesta, no nesklamú vás ani na potulkách divočinou, kde vás ochránia pred zlým počasím a vďaka farbe ľahko splynú s okolitým prostredím.