Tipy na vianočný darček nielen pre muža

Aj keď sa to možno ešte nezdá, Vianoce sa už nezadržateľne blížia a vy budete pravdepodobne aj tento rok tápať v tom, čo kúpiť vašim blízkym. V súvislosti s touto dilemou sme si.pre vás pripravili niekoľko tipov na darček, ktorý poteší každého správneho zálesáka.

Ďalší nôž

Nožom nikdy nič nepokazíte. Aj keď má váš blízky doma pravdepodobne počet nožov, ktorý dosahuje aj vyššie dvojciferné čísla, novému kúsku sa vždy poteší. Nebojte sa vybrať aj hocijaký lacnejší pracovný alebo zatvárací nôž. Práve tie patria medzi kúsky, ktoré chlap naozaj používa a nešetrí ich. Takýto nôž by nemal chýbať v žiadnom aute, dielni, nohaviciach, batohu, bunde, jednoducho aby bol vždy nejaký po ruke.

Spotrebný materiál

Plynová kartuša, tuhý alebo technický lieh na varenie, repelenty, tablety na čistenie vody. Ľudia pohybujúci sa v prírode míňajú všelijaké spotrebné veci. Medzi spotrebné veci iste patria aj kvalitné ponožky, cowboyské zápalky či kresadlo.

Poukážka do obľúbeného obchodu

Neviete sa predsa len rozhodnúť, čo kúpiť? Stavte na poukážku do obľúbeného Armyobchodu alebo inej predajne, kde si dotyčný vyberie, čo sám potrebuje. Nepúšťajte sa do kúpy oblečenia a obuvi, to si treba vždy vyskúšať a veľmi ľahko by ste tak mohli vybrať nevhodný dar.

Potraviny na cesty

MRE, sušené hotové jedlá, čokoláda v plechovej krabičke, instantné polievky a cestoviny, čaje, káva, ale pokojne aj poriadny kusisko slaniny, balíček špekačiek, BDP alebo čokoľvek iné, čo sa v lese konzumuje. Určite nič nepokazíte ani fľašou kvalitnej whiskey, medoviny alebo piva či iného chlapského nápoja.

Zážitok

Tréning prežitia, vstupenky na výstavu nožov alebo na veľtrh vojenského vybavenia? A čo tak týždňový pobyt v nejakej naozajstnej divočine? Takýto darček by ste mali tiež vopred konzultovať s obdarovaným, aby si mohol napríklad vybaviť voľno v práci, no verte, že len ťažko by ste s ním spravili krok vedľa.