Survival pomôcky pre Covid v našom e-shope

Aj napriek tomu, že je naša predajňa zatvorená a tovar posielame len poštou alebo vydávame cez výdajné okienko, máme v našej predajni aj množstvo produktov, ktoré vám pomôžu ochrániť sa pred rizikom nákazy. Veci vám radi zabalíme a pošleme na adresu, ale aj vydáme pred našou predajňou. Stačí si ich objednať na našom e-shope.

Military rúška

V našej ponuke nájdete kvalitné bavlnené rúška v rôznych maskovacích vyhotoveniach. Púśtny maskáč, olivová zelená, ale aj zelený digital sú len niektoré z maskovacích vzorov, ktoré máme v ponuke na našich rúškach.

Multifunkčné šatky

Multifunkčné šatky sa používajú na ochranu krku ako šál, na ochranu hlavy ako čiapka, ale aj ako núdzový obväz. Môžete ich práve použiť aj ako rúško v prípade, že ste si svoje rúško niekde zabudli.

Kukly

V našej ponuke máme čierne aj zelené kukly. Nie sú určené len pre motorkárov a SBS služby, ale práve aj ako šikovná náhrada rúška, ktorá zároveň ochráni celú hlavu pred vetrom. Neodporúčame ich však nosiť do banky 🙂 

Shemag

V našej ponuke nájdete aj kvalitné shemagy, respektíve niektorí z vás ich poznajú ako arafatky. Aj tie sa dajú skvele využiť ako rezervná ochrana dýchacích ciest. Máme ich v rôznych farbách a vyhotoveniach.

Poľná kapsa pre lekárničku

Z našej ponuky sa pomaly ale isto postupne míňajú tieto britské poľné kapsy. Do tej ľahko vložíte príručnú lekárničku, čisté náhradné rúško, ale aj dezinfekciu, ktorú môžete mať vždy pri sebe. Prezrite si celú našu ponuku podobného vybavenia na nosenie osobných vecí.