V čom nosiť EDC – every day carry

V dnešnom článku sa nebudeme venovať tomu, čo by ste mali nosiť vo vašej každodennej výbave. Každý nosí niečo iné, nôž, kresadlo, pištoľ, varič, niekto skautskú KPZ a niekto sa spolieha hlavne sám na seba. Pozrieme sa radšej na to, v čom je efektívne a praktické nosiť vaše vybavenie

Vrecká

Ako sme už spomínali, niekto nosí ako EDC jednu vec, niekto celé desiatky. Veci ako mobil, kľúče, peňaženku, zatvárací nôž, malú krabičku s liekmi, baterku, hygienické vreckovky a podobné drobnosti vašej výbavy ľahko vždy schováte do vreciek. Veci tak nemáte pri sebe, ale priamo NA sebe a nehrozí, že by ste stratili všetko naraz.

Kabelka

V našej predajni nezabúdame ani na dámy, o čom svedčí aj široká ponuka dámskych veľkostí outdoorového oblečenia. Najlepšiu vec, akú môže žena spraviť pri nosení EDC gearu, je vložiť všetky veci priamo do kabelky.

Brašňa

Malá brašňa cez rameno alebo ľadvinka je ideálny spôsob, ako môžete mať všetky drobnosti po ruke a zároveň vám nezavadzajú po vreckách. Nemusíte pred praním kontrolovať vrecká a keď ponáhľate z domu preč, schmatnete len jednu malú brašňu, kde už máte všetko dôležité.

Opasková kapsička

Ak patríte k minimalistom a brašňa cez rameno sa vám zdá ako zbytočná záťaž navyše, stavte na nejakú šikovnú kapsičku s možnosťou upnutia na opasok. Bežne sa do nej vojde mobil, kľúče, peňaženka a nejaké ďalšie drobnosti. Všetko tak máte opäť po ruke priamo na páse.

Batoh

Ak denne nosíte do práce, do školy alebo na svojich potulkách po svete batoh, všetky drobnosti každodennej potreby ľahko vložíte do neho. Nezabudnite, že v batohu sa musíte vyznať a na to sú prave vhodné rôzne modulárne batohy s dostatkom priečinkov a možnosťou ďalšieho prispôsobenia.